1 |
Ötrofikasyonun tanımı ve mekanizması |
2 |
Besleyici elementlerin kaynakları, döngüsü ve sınırlaması |
3 |
Birincil üretimi etkileyen fiziksel faktörler I |
4 |
Birincil üretimi etkileyen fiziksel faktörler II |
5 |
Birincil üretimi etkileyen kimyasal faktörler I |
6 |
Birincil üretimi etkileyen kimyasal faktörler II |
7 |
Suların besin seviyelerine göre sınıflandırılması |
8 |
Kıyısal alanlarda gözlenen potansiyel zararlı türler I |
9 |
Kıyısal alanlarda gözlenen potansiyel zararlı türler II |
10 |
Göllerde gözlenen potansiyel zararlı türler |
11 |
Göllerde gözlenen potansiyel zararlı türler |
12 |
Sınırlayıcı kavramı |
13 |
Ötrofikasyonun ekolojik, ekonomik ve halk sağlığı açısından olumsuz etkileri |
14 |
Ötrofikasyon kontrol teknikleri |