Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Bitkisel hücrenin genel yapısı |
2 | Anatomik preparat hazırlama yöntemleri |
3 | Koruyucu doku |
4 | Temel doku |
5 | Destek doku |
6 | İletim dokusu |
7 | Salgı dokusu |
8 | Kök iç morfolojisi |
9 | Gövde iç morfolojisi |
10 | Yaprak iç morfolojisi |
11 | Çiçek iç morfolojisi |
12 | Meyve iç morfolojisi |
13 | Bitkisel dokuların genel olarak incelenmesi |
14 | Bitki teşhisinde anatomik özelliklerinin önemi |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Bitkisel hücre |
2 | Anatomik preparat hazırlama |
3 | Epiderma, stoma, tüyler |
4 | Parenkima |
5 | Sklerenkima, kollenkima |
6 | Ksilem, Floem |
7 | Salgı tüyü, salgı kanalı, salgı hücresi |
8 | Monokotil kök, dikotil kök |
9 | Monokotil gövde, dikotil gövde |
10 | Yaprak enine kesit |
11 | Petal enine kesit |
12 | Meyve enine kesiti |
13 | Toz halinde bitkisel dokular |
14 | Toz halinde bitkisel dokular |