1 |
Su kalitesinde halk sağlığı ve uluslararası/ulusal hukuk |
2 |
Suların fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri |
3 |
Atıksu mikrobiyolojisi |
4 |
Su kalitesi ve sağlık a) Sudaki kimyasallar ile ilişkili hastalıklar b) Su ile ilişkili enfeksiyonlar |
5 |
Şebeke suları, ambalajlı sular, yüzme havuzları, kaplıca suları ve endüstriyel sularda su güvenliği |
6 |
Su arıtımı (atık su arıtımı, içme suyu arıtımı) |
7 |
Su arıtımı (endüstriyel su arıtımı) |
8 |
Su arıtımında temel metotlar |
9 |
Suyun fiziksel arıtımı |
10 |
Suyun kimyasal arıtımı |
11 |
Kimyasal arıtımda kullanılan ürünler I |
12 |
Kimyasal arıtımda kullanılan ürünler II |
13 |
Kullanılan ürünlerin avantaj ve dezavantajları |
14 |
Öğrenci ödev sunumları |