SEMİNER

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları & Tarihin Faydalandığı İlimler. Mübahat S. Kütükoğlu, “Tarihin Faydalandığı İlimler”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 9-15.
2 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları & Tarih Telakkisi ve Gelişmesi. Mübahat S. Kütükoğlu, “Tarih Telakkisi ve Gelişmesi”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 5-7.
3 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları & Tarihin Mânâ, Konu ve Faydası. Mübahat S. Kütükoğlu, “Tarihin Mânâ, Konu ve Faydası”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 1-4.
4 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları & Tarihin Kaynakları. Mübahat S. Kütükoğlu, “Tarihin Kaynakları”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 18-28.
5 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları & Dış Tenkit. Mübahat S. Kütükoğlu, “Dış Tenkid”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 28-34.
6 Ödev Teslimi & İç Tenkid. Mübahat S. Kütükoğlu, “İç Tenkid”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 34-35.
7 Ara Sınav / Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları & Kaynak Tahlili. Mübahat S. Kütükoğlu, “Kaynak Tahlili”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 31-32.
8 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları & Konunun Tesbiti, Sınırlarının Çizilmesi. Mübahat S. Kütükoğlu, “Konunun Tesbiti, Sınırlarının Çizilmesi”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 37-38.
9 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları & Maddi ve Sözlü Malzemenin Tesbiti. Mübahat S. Kütükoğlu, “Maddi ve Sözlü Malzemenin Tesbiti”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 73-75.
10 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları & Bibliyografyanın Tesbiti ve Toplanması. Mübahat S. Kütükoğlu, “Bibliyografyanın Tesbiti ve Toplanması”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 39-63.
11 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları. Arşiv Malzemesinin Tesbiti ve Toplanması. Mübahat S. Kütükoğlu, “Arşiv Malzemesinin Tesbiti ve Toplanması”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 64-73.
12 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları. Notların Tasnif Edilmesi & Yazma. Mübahat S. Kütükoğlu, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 77-101.
13 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları & Bibliyografyanın Hazırlanması. Mübahat S. Kütükoğlu, “Bibliyografyanın Hazırlanması”, Tarih Araştırmalarında Usûl, İstanbul: Kubbealtı Neşriyatı, 1998, s. 102-104.
14 Genel Değerlendirme.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024