Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Deney hayvanlarında standardizasyon |
2 | Deney hayvanlarında mikrobiyolojik sınıflandırma |
3 | Canlı sistematiği ve soy kavramı |
4 | Fare ve sıçanların soy özellikleri |
5 | Fare ve sıçanların biyolojik özellikleri |
6 | Fare ve sıçanların üretimi |
7 | Fare ve sıçanların bakımı |
8 | Fare ve sıçanlarda inbredizasyon yöntemleri |
9 | Kobay ve tavşanların soy özellikleri |
10 | Kobay ve tavşanların biyolojik özellikleri |
11 | Kobay ve tavşanların üretimi |
12 | Kobay ve tavşanların bakımı |
13 | Kobay ve tavşanlarda inbredizasyon yöntemleri |
14 | Özel soyların üretim ve bakımı |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Deney hayvanlarında standardizasyon |
2 | Deney hayvanlarında mikrobiyolojik sınıflandırma |
3 | Fare ve sıçanların biyolojik özellikleri |
4 | Fare ve sıçanların üretimi |
5 | Fare ve sıçanların bakımı |
6 | Fare ve sıçanların soy özellikleri |
7 | Fare ve sıçanlarda inbredizasyon yöntemleri |
8 | Kobay ve tavşanların biyolojik özellikleri |
9 | Kobay ve tavşanların üretimi |
10 | Kobay ve tavşanların bakımı |
11 | Kobay ve tavşanların soy özellikleri |
12 | Kobay ve tavşanlarda inbredizasyon yöntemleri |
13 | Özel soyların üretim ve bakımı-I |
14 | Özel soyların üretim ve bakımı-II |