DENEY HAYVANLARI ÜRETİMİ, BAKIMI VE SAFLAŞTIRILMASI

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Deney hayvanlarında standardizasyon
2 Deney hayvanlarında mikrobiyolojik sınıflandırma
3 Canlı sistematiği ve soy kavramı
4 Fare ve sıçanların soy özellikleri
5 Fare ve sıçanların biyolojik özellikleri
6 Fare ve sıçanların üretimi
7 Fare ve sıçanların bakımı
8 Fare ve sıçanlarda inbredizasyon yöntemleri
9 Kobay ve tavşanların soy özellikleri
10 Kobay ve tavşanların biyolojik özellikleri
11 Kobay ve tavşanların üretimi
12 Kobay ve tavşanların bakımı
13 Kobay ve tavşanlarda inbredizasyon yöntemleri
14 Özel soyların üretim ve bakımı
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 Deney hayvanlarında standardizasyon
2 Deney hayvanlarında mikrobiyolojik sınıflandırma
3 Fare ve sıçanların biyolojik özellikleri
4 Fare ve sıçanların üretimi
5 Fare ve sıçanların bakımı
6 Fare ve sıçanların soy özellikleri
7 Fare ve sıçanlarda inbredizasyon yöntemleri
8 Kobay ve tavşanların biyolojik özellikleri
9 Kobay ve tavşanların üretimi
10 Kobay ve tavşanların bakımı
11 Kobay ve tavşanların soy özellikleri
12 Kobay ve tavşanlarda inbredizasyon yöntemleri
13 Özel soyların üretim ve bakımı-I
14 Özel soyların üretim ve bakımı-II

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2025