Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Yağ asitlerinin biyokimyasal yapıları |
2 | Balıklar için esansiyel yağ asitleri |
3 | Yağ asitlerinin biyolojik sentezi |
4 | Farklı balık türlerinin doymamış yağ asidi ihtiyaçları ve diyetlerdeki yetersizlikleri durumunda görülen belirtiler |
5 | Deniz ve tatlı su balıklarının yağ asidi ihtiyaçları arasındaki farklar |
6 | Doymamış yağ asitlerinin anaç balıklarında üreme performansına etkileri ve oymamış yağ asitlerinin yumurta verimine, yumurta kalitesi ve larva gelişimine etkisi |
7 | Vize |
8 | Yağ asitlerinin balıkların büyüme performansı ile vücut kompozisyonuna etkisi |
9 | Balık diyetlerindeki yağ asid kaynakları |
10 | Balıkların yağ asidi metabolizması |
11 | Balık etindeki yağ asitlerinin insan beslenmesindeki önemi |
12 | Güncel araştırmaların değerlendirilmesi |
13 | Güncel araştırmaların değerlendirilmesi |
14 | Final |