| Hafta | Teori Konu Başlıkları |
|---|---|
| 1 | Su Ürünleri yetiştiriciliği yapılan sularda bulunan bazı fitoplankterlerin genel özellikleri. |
| 2 | Su Ürünleri yetiştiriciliği yapılan sularda ortaya çıkan toksik alglerin ürettiği algal toksinler. |
| 3 | Hepatotoksinler |
| 4 | Algal toksinlerin teşhisinde kullanılan metodlar (High Performance Liquid Chromotography, Protein Phosphatase Inhibition Assy (PPI) ve ELISA) |
| 5 | DSP |
| 6 | PSP |
| 7 | Vize |
| 8 | ASP |
| 9 | Cylindrospermopsin |
| 10 | Nörotoksinler |
| 11 | Su kalitesi ile algal toksin (Biyotoksin) etkileşimi. Aşırı toksik alg artışına bağlı olarak görülen balık ve omurgasız ölümleri |
| 12 | Biyotoksinlerin neden olduğu sağlık problemleri |
| 13 | Biyotoksin risk yönetimi |
| 14 | Final |
| Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
|---|---|
| 1 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 2 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 3 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 4 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 5 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 6 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 7 | Vize |
| 8 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 9 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 10 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 11 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 12 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 13 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
| 14 | Final |