Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Su Ürünleri yetiştiriciliği yapılan sularda bulunan bazı fitoplankterlerin genel özellikleri. |
2 | Su Ürünleri yetiştiriciliği yapılan sularda ortaya çıkan toksik alglerin ürettiği algal toksinler. |
3 | Hepatotoksinler |
4 | Algal toksinlerin teşhisinde kullanılan metodlar (High Performance Liquid Chromotography, Protein Phosphatase Inhibition Assy (PPI) ve ELISA) |
5 | DSP |
6 | PSP |
7 | Vize |
8 | ASP |
9 | Cylindrospermopsin |
10 | Nörotoksinler |
11 | Su kalitesi ile algal toksin (Biyotoksin) etkileşimi. Aşırı toksik alg artışına bağlı olarak görülen balık ve omurgasız ölümleri |
12 | Biyotoksinlerin neden olduğu sağlık problemleri |
13 | Biyotoksin risk yönetimi |
14 | Final |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
2 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
3 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
4 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
5 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
6 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
7 | Vize |
8 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
9 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
10 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
11 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
12 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
13 | Teorik dersin pekiştirilmesi |
14 | Final |