SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ YAPILAN SULARDA ORTAYA ÇIKAN ALGAL TOKSİNLER VE GENEL ÖZELLİKL

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Su Ürünleri yetiştiriciliği yapılan sularda bulunan bazı fitoplankterlerin genel özellikleri.
2 Su Ürünleri yetiştiriciliği yapılan sularda ortaya çıkan toksik alglerin ürettiği algal toksinler.
3 Hepatotoksinler
4 Algal toksinlerin teşhisinde kullanılan metodlar (High Performance Liquid Chromotography, Protein Phosphatase Inhibition Assy (PPI) ve ELISA)
5 DSP
6 PSP
7 Vize
8 ASP
9 Cylindrospermopsin
10 Nörotoksinler
11 Su kalitesi ile algal toksin (Biyotoksin) etkileşimi. Aşırı toksik alg artışına bağlı olarak görülen balık ve omurgasız ölümleri
12 Biyotoksinlerin neden olduğu sağlık problemleri
13 Biyotoksin risk yönetimi
14 Final
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 Teorik dersin pekiştirilmesi
2 Teorik dersin pekiştirilmesi
3 Teorik dersin pekiştirilmesi
4 Teorik dersin pekiştirilmesi
5 Teorik dersin pekiştirilmesi
6 Teorik dersin pekiştirilmesi
7 Vize
8 Teorik dersin pekiştirilmesi
9 Teorik dersin pekiştirilmesi
10 Teorik dersin pekiştirilmesi
11 Teorik dersin pekiştirilmesi
12 Teorik dersin pekiştirilmesi
13 Teorik dersin pekiştirilmesi
14 Final

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024