SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİK SİSTEMLERİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Su Ürünleri Gıda Güvenliğinde Terimler
2 Gıdalarda Mikrobiyolojik Tehlikeler
3 İşletme Hijyeni
4 Ürünlerden Kaynaklana Riskler
5 İşletmelerde Örnekleme Methodu ve Planları
6 Zararlılarla Mücadele ve Korunma
7 İyi Üretim Uygulamaları
8 Ara Sınav
9 Ara Sınav
10 HACCP Konsepti ve Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmesinde Temel İlkeler
11 ISO 22000 ve Su Ürünlerindeki Yeri
12 ISO 22000 Uygulamaları 1
13 ISO 22000 Uygulamaları 2
14 BRC Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024