Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Su Ürünleri Gıda Güvenliğinde Terimler |
2 | Gıdalarda Mikrobiyolojik Tehlikeler |
3 | İşletme Hijyeni |
4 | Ürünlerden Kaynaklana Riskler |
5 | İşletmelerde Örnekleme Methodu ve Planları |
6 | Zararlılarla Mücadele ve Korunma |
7 | İyi Üretim Uygulamaları |
8 | Ara Sınav |
9 | Ara Sınav |
10 | HACCP Konsepti ve Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmesinde Temel İlkeler |
11 | ISO 22000 ve Su Ürünlerindeki Yeri |
12 | ISO 22000 Uygulamaları 1 |
13 | ISO 22000 Uygulamaları 2 |
14 | BRC Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |