SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Bilimsel araştırmanın planlanması
2 Bilimsel araştırmanın planlanması-2
3 Duyusal analiz
4 renk,doku analizleri,
5 süzme-brüt- net ağırlık analizleri,
6 ağırlık kaybı , pH ve asitlik analizleri
7 TVB-N analizi
8 TMA-N analizi
9 TBARS analizi
10 arasınav
11 %protein analizi
12 %nem analizi
13 %yağ analizi
14 %kül, enerji değeri ve %karbonhidrat hesaplanması
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 çözelti hazırlama, molar ve normal çözelti hesaplama , faktör belirleme
2 duyusal analiz uygulaması
3 süzme-brüt- net ağırlık analizleri
4 renk analizi
5 doku analizi
6 ağırık kaybı analizi
7 pH ve asitlik analizi
8 TMA-N analizi
9 TVB-N analizi
10 arasınav
11 TBARS analizi
12 %protein analizi
13 %nem analizi
14 %yağ analizi, % kül analizi

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2025