FERMENTE SU ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Fermentasyonun prensipleri
2 Fermente Balık Ürünleri ve Tanımı
3 Fermente Balık Ürünü Çeşitleri
4 Balık Sosları
5 Balık Ezmeleri
6 Tuzlu balık
7 Hidrolize Balık Ürünleri
8 Arasınav
9 Karides Pastası Üretimi
10 Fermente Balık Ürünlerinde Kalite ve Standartları I
11 Fermente Balık Ürünlerinde Kalite ve Standartları II
12 Fermente Balık Ürünlerinin Mikrobiyolojisi I
13 Fermente Balık Ürünlerinin Mikrobiyolojisi II
14 Fermente Balık ürünlerinin Kimyasal Kalitesi

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024