SU ÜRÜNLERİNDE ISIL İŞLEM UYGULAMALARI

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Temel ölçüm birimleri ve tanımları
2 Isı, Sıcaklık ve Entalpi
3 Pastörizasyon I
4 Pastörizasyon II
5 Isıl sterilizasyon I
6 Isıl sterilizasyon II
7 Sıcak hava ile kurutma
8 Ara Sınav
9 Pişirme
10 Kaynatma, Kızartma
11 Ohmik ısıtma
12 Dielektrik ısıtma
13 İnfrared ısıtma
14 Kombine uygulamalar
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 Laboratuvar araçlarının tanıtılması I
2 Laboratuvar araçlarının tanıtılması II
3 Pastörizasyon I
4 Pastörizasyon II
5 Isıl sterilizasyon I
6 Isıl sterilizasyon II
7 Sıcak hava ile kurutma
8 Ara Sınav
9 Ara Sınav
10 Kaynatma,Kızartma ve Pişirme
11 Ohmik ısıtma
12 Dielektrik ısıtma
13 İnfrared ısıtma
14 Kombine uygulamalar

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024