Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Temel ölçüm birimleri ve tanımları |
2 | Isı, Sıcaklık ve Entalpi |
3 | Pastörizasyon I |
4 | Pastörizasyon II |
5 | Isıl sterilizasyon I |
6 | Isıl sterilizasyon II |
7 | Sıcak hava ile kurutma |
8 | Ara Sınav |
9 | Pişirme |
10 | Kaynatma, Kızartma |
11 | Ohmik ısıtma |
12 | Dielektrik ısıtma |
13 | İnfrared ısıtma |
14 | Kombine uygulamalar |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Laboratuvar araçlarının tanıtılması I |
2 | Laboratuvar araçlarının tanıtılması II |
3 | Pastörizasyon I |
4 | Pastörizasyon II |
5 | Isıl sterilizasyon I |
6 | Isıl sterilizasyon II |
7 | Sıcak hava ile kurutma |
8 | Ara Sınav |
9 | Ara Sınav |
10 | Kaynatma,Kızartma ve Pişirme |
11 | Ohmik ısıtma |
12 | Dielektrik ısıtma |
13 | İnfrared ısıtma |
14 | Kombine uygulamalar |