Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Su ürünleri işleme endüstrisinde projelendirme dersine giriş |
2 | Su ürünleri işleme tesisleri kuruluş aşaması, işletme kayıt, değerlendirme ve onay işlemleri |
3 | Fizibilite projesi için değerlendirme yöntemleri |
4 | Su ürünleri işleme tesisi fizibilite raporunun hazırlanması, teknik bilgiler-I |
5 | Su ürünleri işleme tesisi fizibilite raporunun hazırlanması, yatırım uygulama planı-II |
6 | Su ürünleri işleme tesisi fizibilite raporunun hazırlanması, projenin finansal yönü ve değerlendirilmesi-III |
7 | Ara sınav |
8 | Surimi işleme tesisi yatırım proje raporu için teknik bilgi, ürün HACCP planının oluşturulması. |
9 | Taze-soğutulmuş, dondurulmuş ürün üretimi yatırım projesi raporu için teknik bilgi, ürün HACCP planının oluşturulması |
10 | Çift kabuklu su ürünleri işleme tesisi yatırım projesi raporu için teknik bilgi, ürün HACCP planının oluşturulması |
11 | Füme balık işletmesi yatırım projesi fizibilite raporu için teknik bilgi, ürün için HACCP planı oluşturulması |
12 | Marine ürün işletmesi yatırım projesi fizibilite raporu için teknik bilgi, ürün için HACCP planı oluşturulması |
13 | Konserve su ürünleri işletmesi yatırım projesi fizibilite raporu için teknik bilgi, ürün için HACCP planı oluşturulması |
14 | Final sınavı |