SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ENDÜSTRİSİNDE PROJELENDİRME

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Su ürünleri işleme endüstrisinde projelendirme dersine giriş
2 Su ürünleri işleme tesisleri kuruluş aşaması, işletme kayıt, değerlendirme ve onay işlemleri
3 Fizibilite projesi için değerlendirme yöntemleri
4 Su ürünleri işleme tesisi fizibilite raporunun hazırlanması, teknik bilgiler-I
5 Su ürünleri işleme tesisi fizibilite raporunun hazırlanması, yatırım uygulama planı-II
6 Su ürünleri işleme tesisi fizibilite raporunun hazırlanması, projenin finansal yönü ve değerlendirilmesi-III
7 Ara sınav
8 Surimi işleme tesisi yatırım proje raporu için teknik bilgi, ürün HACCP planının oluşturulması.
9 Taze-soğutulmuş, dondurulmuş ürün üretimi yatırım projesi raporu için teknik bilgi, ürün HACCP planının oluşturulması
10 Çift kabuklu su ürünleri işleme tesisi yatırım projesi raporu için teknik bilgi, ürün HACCP planının oluşturulması
11 Füme balık işletmesi yatırım projesi fizibilite raporu için teknik bilgi, ürün için HACCP planı oluşturulması
12 Marine ürün işletmesi yatırım projesi fizibilite raporu için teknik bilgi, ürün için HACCP planı oluşturulması
13 Konserve su ürünleri işletmesi yatırım projesi fizibilite raporu için teknik bilgi, ürün için HACCP planı oluşturulması
14 Final sınavı

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024