Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Işınlama (UV, gamma ve X ray ışınları ile), |
2 | Yüksek basınç uygulamaları, |
3 | Mikro dalga, radyo frekansları ve magnetik alan salınımları, |
4 | Biyobozunur ambalaj-film kaplama uygulamaları, |
5 | Bitki ekstraklarının uygulanması |
6 | Doğal ve kimyasal konservasyon uygulama 1 |
7 | Doğal ve kimyasal konservasyon uygulama 2 |
8 | Mikrobiyolojik kültür kullanımı |
9 | ara sınav |
10 | ozon uygulamaları |
11 | kombine yöntemlerin su ürünlerinin muhafazasında kullanımı |
12 | kombine yöntemlerin su ürünlerinin muhafazasında kullanımı |
13 | Yeni tekniklerin uygulanmasına yönelik yasal gelişimler |
14 | Üretim ve kullanım amaçlarına göre fonksiyonel gıda grupları, |