SU ÜRÜNLERİNDE HAZIR YEMEK (CATERING) ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Işınlama (UV, gamma ve X ray ışınları ile),
2 Yüksek basınç uygulamaları,
3 Mikro dalga, radyo frekansları ve magnetik alan salınımları,
4 Biyobozunur ambalaj-film kaplama uygulamaları,
5 Bitki ekstraklarının uygulanması
6 Doğal ve kimyasal konservasyon uygulama 1
7 Doğal ve kimyasal konservasyon uygulama 2
8 Mikrobiyolojik kültür kullanımı
9 ara sınav
10 ozon uygulamaları
11 kombine yöntemlerin su ürünlerinin muhafazasında kullanımı
12 kombine yöntemlerin su ürünlerinin muhafazasında kullanımı
13 Yeni tekniklerin uygulanmasına yönelik yasal gelişimler
14 Üretim ve kullanım amaçlarına göre fonksiyonel gıda grupları,

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024