Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Nanobilim ve nanoteknolojiye giriş |
2 | Nanoteknolojinin insan sağlığı ve çevre üzerindeki etkileri |
3 | Nanokompozitler, nanoyapılar ve uygulamaları |
4 | Antimikrobiyal nanomateryaller ve uygulamaları |
5 | Nanoteknolojik uygulamaların gıdanın besin değerine ve biyoyararlılığına etkisi |
6 | Nanoteknolojik uygulamaların gıdanın renk, tat ve tekstürüne etkisi |
7 | ARA SINAV |
8 | Su ürünleri işlenmesinde uygulanan nano teknolojik yöntemler |
9 | Nanoemülsiyon yöntemi |
10 | Nanofiltrasyon yöntemi |
11 | Nanoenkapsülasyon yöntemi |
12 | Nanosensörlerin aktif ve akıllı paketlerde kullanımı |
13 | Gıda güvenliği ve nanoteknoloji |
14 | FİNAL |