SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİNDE NANOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Nanobilim ve nanoteknolojiye giriş
2 Nanoteknolojinin insan sağlığı ve çevre üzerindeki etkileri
3 Nanokompozitler, nanoyapılar ve uygulamaları
4 Antimikrobiyal nanomateryaller ve uygulamaları
5 Nanoteknolojik uygulamaların gıdanın besin değerine ve biyoyararlılığına etkisi
6 Nanoteknolojik uygulamaların gıdanın renk, tat ve tekstürüne etkisi
7 ARA SINAV
8 Su ürünleri işlenmesinde uygulanan nano teknolojik yöntemler
9 Nanoemülsiyon yöntemi
10 Nanofiltrasyon yöntemi
11 Nanoenkapsülasyon yöntemi
12 Nanosensörlerin aktif ve akıllı paketlerde kullanımı
13 Gıda güvenliği ve nanoteknoloji
14 FİNAL

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2025