Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | HACCP sistemi, ana prensipler |
2 | akış diyagramları ve CCP lerin belirlenmesi |
3 | HACCP sisteminin bir balık marinadı işletmesine adaptasyonu |
4 | HACCP sisteminin bir kurutulmuş balık işletmesine adaptasyonu |
5 | HACCP sisteminin bir balık dumanlama işletmesine adaptasyonu |
6 | HACCP sisteminin kaplamalı balık ürünüişletmesine adaptasyonu |
7 | HACCP sisteminin bir pastörüze eklembacaklı işletmesine adaptasyonu |
8 | arasınav |
9 | arasınav |
10 | HACCP sisteminin bir surimi işletmesine adaptasyonu |
11 | HACCP sisteminin bir konserve balık işletmesine adaptasyonu |
12 | HACCP sisteminin bir kuru tuzlama /lakerda işletmesine adaptasyonu |
13 | HACCP sisteminin soğutulmuş- dondurulmuş balık işletmesine adaptasyonu |
14 | Ülkemizdeki su ürünleri işleme tesislerinde HACCP sistemi uygulamalarının değerlendirilmesi |