HACCPSİSTEMİNİN SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TESİSLERİNE ADAPTASYONU

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 HACCP sistemi, ana prensipler
2 akış diyagramları ve CCP lerin belirlenmesi
3 HACCP sisteminin bir balık marinadı işletmesine adaptasyonu
4 HACCP sisteminin bir kurutulmuş balık işletmesine adaptasyonu
5 HACCP sisteminin bir balık dumanlama işletmesine adaptasyonu
6 HACCP sisteminin kaplamalı balık ürünüişletmesine adaptasyonu
7 HACCP sisteminin bir pastörüze eklembacaklı işletmesine adaptasyonu
8 arasınav
9 arasınav
10 HACCP sisteminin bir surimi işletmesine adaptasyonu
11 HACCP sisteminin bir konserve balık işletmesine adaptasyonu
12 HACCP sisteminin bir kuru tuzlama /lakerda işletmesine adaptasyonu
13 HACCP sisteminin soğutulmuş- dondurulmuş balık işletmesine adaptasyonu
14 Ülkemizdeki su ürünleri işleme tesislerinde HACCP sistemi uygulamalarının değerlendirilmesi

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2025