| 1 |
HACCP sistemi, ana prensipler |
| 2 |
akış diyagramları ve CCP belirlenmesi |
| 3 |
HACCP sisteminin bir balık marinadı işletmesine adaptasyonu |
| 4 |
HACCP sisteminin bir kurutulmuş balık işletmesine adaptasyonu |
| 5 |
HACCP sisteminin bir balık dumanlama işletmesine adaptasyonu |
| 6 |
HACCP sisteminin su ürünlerinden kaplamalı balık ürünü işletmesine adaptasyonu |
| 7 |
HACCP sisteminin bir pastörüze eklembacaklı işletmesine adaptasyonu |
| 8 |
arasınav |
| 9 |
arasınav |
| 10 |
HACCP sisteminin bir surimi işletmesine adaptasyonu |
| 11 |
HACCP sisteminin bir konserve balık işletmesine adaptasyonu |
| 12 |
HACCP sisteminin bir kuru tuzlama /lakerda işletmesine adaptasyonu |
| 13 |
HACCP sisteminin soğutulmuş- dondurulmuş balık işletmesine adaptasyonu |
| 14 |
Ülkemizdeki su ürünleri işleme tesislerinde HACCP sistemi uygulamalarının değerlendirilmesi |