Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Biyoteknolojinin tarihçesi ve geleneksel biyoteknoloji |
2 | Biyoteknolojide etik, sosyal ve yasal düzenlemeler |
3 | Geleneksel biyoteknoloji ve geleneksel ürünler |
4 | Biyoteknolojide kullanılan biyolojik sistemler |
5 | Mikroorganizma izolasyonu ve suş geliştirilmesi |
6 | Primer metabolitlerin üretimi |
7 | Vize |
8 | Vize |
9 | Sekonder metabolitlerin üretimi |
10 | Biyodönüşüm yoluyla üretilen küçük molekül ağırlıklı maddeler |
11 | Metabolik son ürünler |
12 | Enzim üretimi |
13 | Polisakkarit üretimi |
14 | Endüstriyel ölçekte üretim |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Meyve Sularında Şarap Fermentasyonu I |
2 | Meyve Sularında Şarap Fermentasyonu II |
3 | Fiziksel Ve Kimyasal Çevre Koşullarının Üreme Üzerine Etkisinin Belirlenmesi I |
4 | Fiziksel Ve Kimyasal Çevre Koşullarının Üreme Üzerine Etkisinin Belirlenmesi II |
5 | Enzim Ve Hücre İmmobilizasyonu I |
6 | Enzim Ve Hücre İmmobilizasyonu II |
7 | Vize |
8 | Vize |
9 | Mayada Ultraviyole mutagenezi I |
10 | Mayada Ultraviyole mutagenezi II |
11 | Mutant seçimi I |
12 | Mutant seçimi II |
13 | Biyoteknoloji Uygulamalarında Fermentasyonun Kullanımı I |
14 | Biyoteknoloji Uygulamalarında Fermentasyonun Kullanımı II |