Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Gıda güvenliği ve güvenilirliği (güvencesi)- Giriş ve genel kavramlar |
2 | Gıda güvenliği ve güvencesine yönelik zorluklar |
3 | Kontaminantlar (kirleticiler)- Biyolojik-Kimyasal-Fiziksel |
4 | Güvenli olmayan gıdalar ve savunmasız gruplar |
5 | Salgınları belirleme ve müdahale etme |
6 | Gıda güvenilirliği (güvencesi) |
7 | ARASINAV |
8 | ARASINAV |
9 | Gıda güvencesini etkileyen faktörler |
10 | Gıda kaynaklı hastalıklar ve önlenmesi |
11 | Çevresel kirleticiler |
12 | Gıda güvenliği ve kalite değerlendirmesinde moleküler yöntemler |
13 | Gıda güvenliği ve kalite değerlendirmesinde gelişen teknolojiler |
14 | Gıda güvenliği ve güvenliği için küresel projeler |