1 |
Mikroskop |
2 |
Miroorganizmaların Üretilmesi İçin Besiyerleri, Labaratuvarda Rutin Olarak Kullanılan Malzemeler |
3 |
Mikroorganizmaların Boyanarak İncelenmesi |
4 |
Sterilizasyon Yöntemleri |
5 |
Mikrobiyoloji Labaratuvarında Tanı |
6 |
Antiseptik ve dezenfektan maddeler |
7 |
Suyun ve havanın mikrobiyolojik Kontrolleri |
8 |
Saf Kültür Özelliklerinin İncelenmesi |
9 |
Antibiyotik Duyarlılık Deneyleri |
10 |
Farmasötik Preparatların Mikrobiyolojik İncelenmesi, Mikroorganizmalarla Kontaminasyonunda Kullanılan Testler |
11 |
Antibiyotiklerin Mikrobiyolojik Aktivite Tayini |
12 |
Dışkı?nın Makroskobik, Mikroskobik Ve Kültür Özelliklerinin İncelenmesi, Mantarların Mikrobiyolojik Olarak İncelenmesi |
13 |
Kanın Mikrobiyolojik ve Serolojik Açıdan İncelenmesi |
14 |
Sınav: teorik ve pratik laboratuar bilgilerinin değerlendirilmesi |