1 |
Meyve sularında asitlik, indirgen şeker miktar tayini |
2 |
Meyve sularında asitlik, indirgen şeker miktar tayini (Devamı) |
3 |
Yağ örneklerinde iyot indeksi ve saflık tayini |
4 |
Yağ örneklerinde iyot indeksi ve saflık tayini (Devamı) |
5 |
Suda nitrat, nitrit, amonyak, hidrojen sülfür, serbest klorür tanınma analizleri |
6 |
Su örneklerinin alkaliliği ve sertlik derecesi tayini |
7 |
Su örneklerinin alkaliliği ve sertlik derecesi tayini (Devamı) |
8 |
Süt örneklerinde asitlik derecesi tayini |
9 |
Süt örneklerinde saflık tayini, hipoklorit ve kloramin teşhisi |
10 |
Peynirde tuz miktar tayini |
11 |
Tahıl analizleri; ekmekte nem tayini, unda glüten tayini |
12 |
Tahıl analizleri; ekmekte nem tayini, unda glüten tayini (Devamı) |
13 |
Şarap analizleri; alkol miktar tayini, toplam asitlik tayini ve sülfit miktar tayini |
14 |
Şarap analizleri; alkol miktar tayini, toplam asitlik tayini ve sülfit miktar tayini (Devamı) |