ÇAĞDAŞ YUNANCA METİN ÇEVİRİSİ I

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Roman türünden alınmış örnek bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
2 Roman türünden alınmış örnek bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
3 Betimlemeye dayalı bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
4 Makale türünden bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
5 Biyografi türünden bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
6 Biyografi türünden bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
7 Ara sınav
8 Gazete türünden bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
9 Anı türünden bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
10 Anı türünden bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
11 Mektup türünden bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
12 Mektup türünden bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
13 İnceleme türünden bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.
14 İnceleme türünden bir metnin incelenmesi. Καθημερινή ve Βήμα gibi Yunanca günlük basından ve çeşitli edebiyat dergilerinden öğrencilerin seviyesine uygun olarak seçilmiş metinler. Metinler her sene güncele ve sınıftaki öğrencilerin seviye ile ilgi alanlarına göre değişiklik göstermektedir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024