1 |
Endüstriyel mikrobiyolojiye giriş ve endüstriyel mikrobiyolojinin tarihsel gelişimi, Mikrobiyal üreme ve beslenme , mikrobiyal üreme kinetikleri |
2 |
Endüstriyel mikroorganizmalar, fermentasyon sistemleri, fermentasyon ürünlerini ayırma ve tanıma yöntemleri I |
3 |
Endüstriyel mikroorganizmalar, fermentasyon sistemleri, fermentasyon ürünlerini ayırma ve tanıma yöntemleri II |
4 |
Gıda fermentasyonları, Tek hücre protein üretimi, peynir ve yoğurt teknolojisi |
5 |
Mikrobiyal enzimler,Biyoremediasyon,Mikrobiyal leaching, rekombinant proteinler, |
6 |
Alkollü içecekler üretimi |
7 |
Ara sınav |
8 |
Ara sınav |
9 |
Gıdalarda mikrobiyal kökenli mikroorganizmalar ve önleme yöntemleri I |
10 |
Gıdalarda mikrobiyal kökenli mikroorganizmalar ve önleme yöntemleri II |
11 |
Endüstriyel mikroorganizmalar için kullanılan dezenfektanların sınıflandırılması, etki mekanizmaları ve in vitro tayin yöntemleri |
12 |
Mikroorganizmalardan antibiyotiklerin elde edilmesi, Mikroorganizmalardan vitaminlerin elde edilmesi |
13 |
Mikroorganizmalardan polisakkaritlerin elde edilmesi |
14 |
Biyolojik insektisitler |