| 1 |
Hijyen ve sanitasyonun tanımı, önemi ve gerekliliği |
| 2 |
Çapraz kontaminasyonu önleyen kişisel hijyen uygulamaları |
| 3 |
Hangi mikroorganizma tehlikeli, nasıl korunurum? |
| 4 |
Çevresel hijyen uygulamaları I |
| 5 |
Çevresel hijyen uygulamaları II |
| 6 |
Ara sınav |
| 7 |
Ara sınav |
| 8 |
Gıda güvenliğinde hijyen uygulamaları |
| 9 |
Su hijyen ve sanitasyonu |
| 10 |
Biyositler (dezenfektanlar, böcek ilaçları, böcek öldürücüler, antiseptikler) I |
| 11 |
Biyositler (dezenfektanlar, böcek ilaçları, böcek öldürücüler, antiseptikler) II |
| 12 |
İş Hijyeni |
| 13 |
Toplumdaki hijyen uygulamaları |
| 14 |
Sanitasyonun korunması/sürdürülmesi |