| 1 |
Balıkçılık, balıkçılık biyolojisi tanımı, önemi ve evrimleri |
| 2 |
Dünya balıkçılık üretimi |
| 3 |
Populasyon, stok tanımları, |
| 4 |
Populasyonların ayırt edilmesi yöntemleri |
| 5 |
Balıklarda yaş, |
| 6 |
Balıklarda yaş saptama yöntemleri. |
| 7 |
Balıklarda besin ve beslenme, büyüme. |
| 8 |
Balıklarda boy, ağırlık, ilişkilerinin değerlendirilmesi. |
| 9 |
Balıklarda yaş-boy-ağırlık ilişkilerinin değerlendirilmesi. |
| 10 |
Balıklarda üreme |
| 11 |
Gonadların ve vücut ağırlık ölçüleri ile gonadosomatik ilişki değerlendirmesi |
| 12 |
Avlanabilir en küçük boyun ve fekonditenin bulunması. |
| 13 |
Balıklarda ölüm, |
| 14 |
Balıklarda doğal ölüm, balıkçılık nedeniyle ölüm, toplam ölüm ve değerlendirilmesi. |