| 1 |
Mikroorganizmaların çeşitliliği hakkında genel bilgi ve epidemiyoloji |
| 2 |
Bakterilerin izolasyonları/ fenotipik ve genotipik identifikasyon metodları |
| 3 |
Spor oluşturan bakteriler: Bacillus ve Clostridium cinsi |
| 4 |
Kok şeklindeki bakteriler:Staphylococ ve Streptococlar |
| 5 |
Enterobacteriaceae genel özellikleri- örnekler (E.coli) |
| 6 |
Ara sınav |
| 7 |
Ara sınav |
| 8 |
Enterobacteriaceae- örnekler (Salmonella, Shigella, Yersinia) |
| 9 |
Pseudomonas, Aeromonas, Plesiomonas |
| 10 |
Vibrio, Campylobacter |
| 11 |
Gram (-) küçük çomaklar |
| 12 |
Francisella, Pasteurella, Neisseria |
| 13 |
Mycoplasma , Mycobacteria, |
| 14 |
Legionella, Chlamidia, Rickettsia öğrenci ödevleri/sunumları, tartışma |