| 1 |
Biyokimya Laboratuarında Dikkat Edilecek Hususlar, Kullanılacak Alet, ve Sarf Malzemelerin Tanıtımı ve Bazı Temel Bilgiler |
| 2 |
Biyokimya ve Biyokimyasal Analizler |
| 3 |
Karbohidratların Tanınma Reaksiyonları |
| 4 |
Nükleik Asit Bileşenlerinin Analizi, DNAnın Spektrofotometrik Miktar Tayini |
| 5 |
Aminoasit ve Proteinlere ait Deneyler |
| 6 |
Lipidlere Ait Deneyler |
| 7 |
Ara sınav |
| 8 |
Ara sınav |
| 9 |
Nükleik Asit İzolasyonu ve Agaroz Jel Elektroforezi |
| 10 |
Total Protein, Albümin ve Hemoglobin Tayini |
| 11 |
Lipid Metabolizması: Serumda Total Lipid ve Kolesterol Miktarı, HDL-kolesterol, LDL-kolesterol, VLDL-kolesterol |
| 12 |
Karbonhidrat metabolizması: glikoliz |
| 13 |
Tam İdrar Analizi |