| Hafta | Teori Konu Başlıkları |
|---|---|
| 1 | Fonksiyonel gıdalara giriş |
| 2 | Fonksiyonel gıdaların yeri ve önemi |
| 3 | Beslenme ve sağlıklı yaşam I |
| 4 | Beslenme ve sağlıklı yaşam II |
| 5 | Fonksiyonel gıda grupları |
| 6 | Fonksiyonel gıda bileşenleri |
| 7 | Fonksiyonel gıda bileşenlerinin biyoyararlılıkları |
| 8 | Genetiği değiştirilmiş fonksiyonel gıdalar |
| 9 | Fonksiyonel gıda güvenliği ve toksikolojisi |
| 10 | Nutrigenetik ve nutrigenomik |
| 11 | Fonksiyonel gıdalar için özel üretim teknikleri |
| 12 | Yeni ürün tasarımları |
| 13 | Fonksiyonel gıdaların geleceği |
| 14 | Genel değerlendirme |
| Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
|---|---|
| 1 | Yok |
| 2 | Yok |
| 3 | Yok |
| 4 | Yok |
| 5 | Yok |
| 6 | Yok |
| 7 | Yok |
| 8 | Yok |
| 9 | Yok |
| 10 | Yok |
| 11 | Yok |
| 12 | Yok |
| 13 | Yok |
| 14 | Yok |