Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Fonksiyonel gıdalara giriş |
2 | Fonksiyonel gıdaların yeri ve önemi |
3 | Beslenme ve sağlıklı yaşam I |
4 | Beslenme ve sağlıklı yaşam II |
5 | Fonksiyonel gıda grupları |
6 | Fonksiyonel gıda bileşenleri |
7 | Fonksiyonel gıda bileşenlerinin biyoyararlılıkları |
8 | Genetiği değiştirilmiş fonksiyonel gıdalar |
9 | Fonksiyonel gıda güvenliği ve toksikolojisi |
10 | Nutrigenetik ve nutrigenomik |
11 | Fonksiyonel gıdalar için özel üretim teknikleri |
12 | Yeni ürün tasarımları |
13 | Fonksiyonel gıdaların geleceği |
14 | Genel değerlendirme |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Yok |
2 | Yok |
3 | Yok |
4 | Yok |
5 | Yok |
6 | Yok |
7 | Yok |
8 | Yok |
9 | Yok |
10 | Yok |
11 | Yok |
12 | Yok |
13 | Yok |
14 | Yok |