FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT

İzlence Formu

Ders Adı FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT Kod TRMA3005
Kredi 3 AKTS 5
Z/S Zorunlu Teorik Saat 3
Uygulama Saat 0 Lab Saat 0
Ders Dili Türkçe Dersi Veren Doç. Dr. İBRAHİM ÇİFÇİ
Dersin Veriliş Türü Örgün

Dersin Amacı

Banket ve satış organizasyonlarının önemini öğrencilere benimsetmek ve turizm işletmeleri açısından önemini vurgulamak dersin temel amacıdır.

İçerik

Banket ve Satış Organizasyonlarının Turizm İşletmeciliği İçerisindeki Önemini Vurgulanmaktadır

Öğretim Yöntemleri

Öğrencilerin ödev ve araştırmalar yaparak, kısa sunumlar yapmaları ve soru-cevap şeklinde sürdürülmesi planlanan derlere katılım sağlamaları dersin öğretim tekniğini oluşturmaktadır.

Kaynaklar

Özgür Yılmaz, Yaşar Yılmaz, Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Detay Yayıncılık, Ankara, 2013.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024