SU ÜRÜNLERİNDEKİ ORGANİK VE İNORGANİK KONTAMİNANTLARIN ÖNEMİ

İzlence Formu

Ders Adı SU ÜRÜNLERİNDEKİ ORGANİK VE İNORGANİK KONTAMİNANTLARIN ÖNEMİ Kod SBSİ7010
Kredi 3 AKTS 8
Z/S Seçmeli Teorik Saat 2
Uygulama Saat 0 Lab Saat 2
Ders Dili Türkçe Dersi Veren Prof. Dr. ÖZKAN ÖZDEN
Dersin Veriliş Türü

Dersin Amacı

Bu ders ile çevresel atıkların gıda üzerine olan etkisinin ortaya konmasını amaçlamaktadır.

İçerik

Çevresel etkenler ile gıdanın ilişkilendirilmesi

Öğretim Yöntemleri

Sunum yöntemiyle öğretme

Kaynaklar

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024