Ders Adı | HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ | Kod | GITE2046 |
Kredi | 2 | AKTS | 3 |
Z/S | Seçmeli | Teorik Saat | 2 |
Uygulama Saat | 0 | Lab Saat | 0 |
Ders Dili | Türkçe | Dersi Veren | Doç. Dr. FİLİZ AKSU |
Dersin Veriliş Türü | |||
Öğrencilerin hazır yemek sektörünün yapısı, maliyet ve satınalma açısından dikkat edilmesi gereken noktalar, menü planlama, depolama, atık kontrolü konularında bilgi sahibi olması amaçlanır.
Hazır yemek sektörünün yapısı, maliyet ve satınalma açısından dikkat edilmesi gereken noktalar, menü planlama, depolama, atık kontrolü
Bilgisayar, barkovizyon, video ve görseller
Doç.Dr. Adnan Türksoy(Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetimi) Cemal Türkan(Mutfak Hizmetleri) Doç.Dr. Fermani Maviş(Endüstriyel Yiyecek Üretimi) Dr. Vural Yiğit(Toplu Beslenme teknolojisi)