Ders Adı | SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİK SİSTEMLERİ | Kod | SBSİ7009 |
Kredi | 3 | AKTS | 8 |
Z/S | Seçmeli | Teorik Saat | 3 |
Uygulama Saat | 0 | Lab Saat | 0 |
Ders Dili | Türkçe | Dersi Veren | Prof. Dr. ÖZKAN ÖZDEN |
Dersin Veriliş Türü | |||
Su ürünlerinde kullanılabilecek gıda güvenliği ile ilgili ISO, GMP, HACCP gibi kalite sistemlerinin öğretilmesi
İyi Üretim Uygulamaları, Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi, ISO 22000 sistemi, buna benzer sistemlerin su ürünleri üretim firmalarında uygulanması
Sunuş yoluyla öğretme
Topal, Ş., 1996. Gıda Güvenliği ve Yönetim Sistemleri, ISBN 975-94975-0-6 Pichhard, K., 1998. Hygieneshulung Lebensmittel, ISBN 3-540-64679-5