Ders Adı | SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ | Kod | SBSİ7001 |
Kredi | 3 | AKTS | 8 |
Z/S | Zorunlu | Teorik Saat | 2 |
Uygulama Saat | 0 | Lab Saat | 2 |
Ders Dili | Türkçe | Dersi Veren | Prof. Dr. SÜHENDAN MOL TOKAY |
Dersin Veriliş Türü | |||
Dersin amacı su ürünlerinin kalitesinin ve besin bileşimini belirlenmesinde yyagın olarak kullanılan analizlerin öğretilmesidir.
Öğrencilere en yaygın kalite kontrol metotlarının öğretilmesi
Sunuş yoluyla ders anlatımı, kalite kontrol laboratuarında çalışma
basılmamış ders notları, VARLIK, C.,ÖZDEN, Ö.,ERKAN,N.,ALAKAVUK,ÜÇOK ,D. (2007). Su Ürünlerinde Temel. Kalite Kontrol. ĠST Üniv Yayın No.4662. Fakülte Yayın No.8