GIDA TAKVİYELERİ VE ANALİZLERİ

İzlence Formu

Ders Adı GIDA TAKVİYELERİ VE ANALİZLERİ Kod ECZC1006
Kredi 2 AKTS 4
Z/S Seçmeli Teorik Saat 2
Uygulama Saat 0 Lab Saat 0
Ders Dili Türkçe Dersi Veren Prof. Dr. SERAP SAĞLIK ASLAN
Dersin Veriliş Türü

Dersin Amacı

Eczane eczacılarının gıda takviyeleri ve analizleri hakkında bilgi sahibi olması amaçlanmıştır.

İçerik

Gıda takviyeleri ve kullanım alanları, takviye edici gıdalar tebliği ve ilgili yönetmelikler, en çok kullanılan gıda takviyeleri, gıda takviyeleri ile ilgili analizler ve sonuçlarının yorumlanması.

Öğretim Yöntemleri

Görsel Teorik (Power point sunumu, video gösterimi)

Kaynaklar

İlgili ulusal ve uluslararası yasal yönetmelikler

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024