Ders Adı | GIDA TAKVİYELERİ VE ANALİZLERİ | Kod | ECZC1006 |
Kredi | 2 | AKTS | 4 |
Z/S | Seçmeli | Teorik Saat | 2 |
Uygulama Saat | 0 | Lab Saat | 0 |
Ders Dili | Türkçe | Dersi Veren | Prof. Dr. SERAP SAĞLIK ASLAN |
Dersin Veriliş Türü | |||
Eczane eczacılarının gıda takviyeleri ve analizleri hakkında bilgi sahibi olması amaçlanmıştır.
Gıda takviyeleri ve kullanım alanları, takviye edici gıdalar tebliği ve ilgili yönetmelikler, en çok kullanılan gıda takviyeleri, gıda takviyeleri ile ilgili analizler ve sonuçlarının yorumlanması.
Görsel Teorik (Power point sunumu, video gösterimi)
İlgili ulusal ve uluslararası yasal yönetmelikler