SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ, TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

Müfredat

1 . Sınıf - Güz

Ders Adı Kredi AKTS Z/S T/U/L
BALIK BESLEMEDE DOYMAMIŞ YAĞ ASİTLERİ 3 8 S 3/0/0
BALIK SPERMASININ MİKROSKOBİK ÖZELLİKLERİ VE DONDURULMASI 3 8 S 2/0/2
KOPEPOD YETİŞTİRİCİLİĞİ 3 8 S 2/0/2
SEMİNER 0 6 Z 0/0/0
SU ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE ENDOKRİNOLOJİK UYGULAMALAR 3 8 S 3/0/0
TATLISU BALIKLARI ÜRETİMİNDE YENİ TÜRLER 3 8 S 3/0/0

1 . Sınıf - Bahar

Ders Adı Kredi AKTS Z/S T/U/L
BALIK BESLEMEDE MİNERALLER 3 8 S 2/0/2
BALIK BESLEMEDE PROTEİN VE AMİNOASİTLER 3 8 S 3/0/0
BALIK ISLAHINDA ÖZEL KONULAR 3 8 S 3/0/0
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ 3 8 Z 3/0/0
SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE BÖCEKLERİN KULLANIMI 3 8 S 3/0/0
YETİŞTİRİCİLİKTE MARKALAMA YÖNTEMLERİ 3 8 S 3/0/0
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024