Ders Adı | Kredi | AKTS | Z/S | T/U/L |
---|---|---|---|---|
BALIK BESLEMEDE DOYMAMIŞ YAĞ ASİTLERİ | 3 | 8 | S | 3/0/0 |
BALIK SPERMASININ MİKROSKOBİK ÖZELLİKLERİ VE DONDURULMASI | 3 | 8 | S | 2/0/2 |
KOPEPOD YETİŞTİRİCİLİĞİ | 3 | 8 | S | 2/0/2 |
SEMİNER | 0 | 6 | Z | 0/0/0 |
SU ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE ENDOKRİNOLOJİK UYGULAMALAR | 3 | 8 | S | 3/0/0 |
TATLISU BALIKLARI ÜRETİMİNDE YENİ TÜRLER | 3 | 8 | S | 3/0/0 |
Ders Adı | Kredi | AKTS | Z/S | T/U/L |
---|---|---|---|---|
BALIK BESLEMEDE MİNERALLER | 3 | 8 | S | 2/0/2 |
BALIK BESLEMEDE PROTEİN VE AMİNOASİTLER | 3 | 8 | S | 3/0/0 |
BALIK ISLAHINDA ÖZEL KONULAR | 3 | 8 | S | 3/0/0 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ | 3 | 8 | Z | 3/0/0 |
SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE BÖCEKLERİN KULLANIMI | 3 | 8 | S | 3/0/0 |
YETİŞTİRİCİLİKTE MARKALAMA YÖNTEMLERİ | 3 | 8 | S | 3/0/0 |