SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ, TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

Müfredat

1 . Sınıf - Güz

Ders Adı Kredi AKTS Z/S T/U/L
AVRUPA BİRLİĞİ MÜKTESEBATINDA SU ÜRÜNLERİ 3 8 S 3/0/0
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ 3 6 Z 3/0/0
KABUKLU SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ 3 8 S 3/0/0
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ENDÜSTRİSİNDE PROJELENDİRME 3 8 S 3/0/0
SU ÜRÜNLERİNDE BİYOTEKNOLOJİ 3 8 S 3/0/0
SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ 3 8 S 3/0/0
SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ RİSKLERİ, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 3 8 S 3/0/0
SU ÜRÜNLERİNDE MİKROBİYAL DEKONTAMİNASYON YÖNTEMLERİ 3 8 S 3/0/0

1 . Sınıf - Bahar

Ders Adı Kredi AKTS Z/S T/U/L
FERMENTE SU ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 3 8 S 3/0/0
MİKROBİYOLOJİK ANALİZ VE METODLAR 3 8 S 3/0/0
SEMİNER 0 6 Z 0/0/0
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME VE ANALİZİ LABORATUARLARINDA KALİTE ESASLARI 3 8 S 3/0/0
SU ÜRÜNLERİNDE ENZİM UYGULAMALARI 3 8 S 3/0/0
SU ÜRÜNLERİNDE ISIL İŞLEM UYGULAMALARI 3 8 S 2/0/2
SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE GÜVENİRLİLİĞİ 3 8 S 3/0/0
SU ÜRÜNLERİNDEKİ ORGANİK VE İNORGANİK KONTAMİNANTLARIN ÖNEMİ 3 8 S 3/0/0
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2025