ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ, LİSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETİM)

Genel Bilgi

Açıldığı Yıl 2010-2011 Düzey Lisans
ISCED Kodu 347 Öğretim Türü Uzaktan Öğretim
Eğitim Dili Turkish Kontenjan Ort 0
Yabancı Dil İngilizce
Mesleki Eğitim
Kabul Koşulları KAPALI PROGRAM, ÖĞRENCİ ALIMI YAPILMAMAKTADIR.
Önceki Öğrenmenin Tanınması

Türkiyedeki ve yabancı ülkelerdeki yükseköğretim kurumlarından İstanbul Üniversitesine yatay geçiş yapmak isteyen öğrenciler için Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik ve Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esas ve şartlar uygulanır.

Meslek Yüksekokullarından mezun olanların, bitirdikleri alanların devamı niteliğindeki lisans programlarına dikey geçişleri için Meslek Yüksekokulları ve Açık Öğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uygulanır.

Özel Koşullar Yok.
İş Birliği Çift Anadal ve Yandal Uygulamaları Yükseköğretim Kurulunca çıkarılan 24.04.2010 tarihli ve 27561 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre yapılmaktadır. Programın fakülte içi ve fakülte dışı sosyal bilimlerdeki diğer alanlarla (Siyasal Bilgiler, Hukuk gibi) çift anadal ve yandal işbirliği olanakları bulunmaktadır. Fiziki şartların yetersizlikleri nedeniyle kontenjan sayısının düşük olması, tüm öğrencilerin çift anadal ve yandal taleplerinin karşılanmasına imkan vermemektedir.
İş Birliği Olan Programın fakülte içi ve fakülte dışı sosyal bilimlerdeki diğer alanlarla (Siyasal Bilgiler, Hukuk gibi) çift anadal ve yandal işbirliği olanakları bulunmaktadır.
Program Başkanı Prof. Dr. HALİL İBRAHİM SARIOĞLU

Vizyon

Çağdaş ilke ve kurumlar çerçevesinde farklı görüşleri yansıtan evrensel nitelikteki araştırmalarla ekonomik ve toplumsal analize yönelik bilgi üretmek ve bu temeller üzerine eleştirel ve yaratıcı düşünceye sahip bireyler yetiştirmek.

Misyon

Uluslararası düzeyde akademik kadroya sahip, nitelikli eğitim veren, araştırma ve yayınları ile saygın ve öncü bir program olmak.

Kabul Koşulları

KAPALI PROGRAM, ÖĞRENCİ ALIMI YAPILMAMAKTADIR.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024