HEMŞİRELİK, LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMI, (AÇIKÖĞRETİM)

Genel Bilgi

Açıldığı Yıl 2015-2016 Düzey Lisans Tamamlama
ISCED Kodu 723 Öğretim Türü Açık Öğretim
Eğitim Dili Türkçe Kontenjan Ort 1000
Yabancı Dil Yok
Mesleki Eğitim
Kabul Koşulları YÖK'ÜN SLT BAŞVURU KOŞULLARINI SAĞLAMAK
Önceki Öğrenmenin Tanınması

Türkiyedeki ve yabancı ülkelerdeki yükseköğretim kurumlarından İstanbul Üniversitesine yatay geçiş yapmak isteyen öğrenciler için Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik ve Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esas ve şartlar uygulanır.

Meslek Yüksekokullarından mezun olanların, bitirdikleri alanların devamı niteliğindeki lisans programlarına dikey geçişleri için Meslek Yüksekokulları ve Açık Öğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uygulanır.

Özel Koşullar Bu programda dersler internete dayalı uzaktan eğitim sistemiyle yürütülecektir. Programa alınan öğrencilerin internete erişimli bir kişisel bilgisayarı kullanma olanağına sahip olmaları gerekmektedir. Bu programa alınan öğrencilerden her öğretim yılında Üniversite tarafından belirlenecek miktarda kitap, yazılım, CD-Rom, sınav hizmetleri ve İnternet Erişim Paketi ücreti alınır. Bu Programın güz ve bahar yarıyılına ait derslerin sınavları Üniversite kampüsünde yapılacaktır.
İş Birliği Yok
İş Birliği Olan Yok
Program Başkanı Prof. Dr. AYFER AYDIN

Vizyon

Hemşirelik bilim ve sanatını birey, aile ve toplumun sağlık bakımını karşılamada en üst düzeyde kullanabilen ve tercih edilen mezunlar vermektir.

Misyon

Birey, aile ve topluma gereksinimleri doğrultusunda gerekli sağlık bakım hizmetini veren lisans mezunu hemşireler yetiştirmektir.

Kabul Koşulları

YÖK'ÜN SLT BAŞVURU KOŞULLARINI SAĞLAMAK

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024