HAREKET VE ANTRENMAN BİLİMLERİ, DOKTORA PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

Bilgi

Hareket ve antrenman bilimleriyle ilgili olarak; Sportif hareketlerin detaylı tanımlarını yapıp sınıflandırabilir, hareketlerin ve yarışmaların analiz yöntemlerini ayrıntılı bilir. Sportif antrenmanla ilgili, yöntemleri, teknikleri, planlamaları, ve porogramaları bilir.

Beceri

Hareket ve antrenman bilimleriyle ilgili olarak; Sportif hareketlerin detaylı sınıflamasını yapıp, hareketlerin ve yarışmaların analizine dayalı olarak gerekli antrenman planlarını yapabilir ve uygulamalarını gerçekleştirebilir. Sporcuların ve takımların performans analizlerine dayalı olarak uygun antrenman planlamaları yapabilir ve uygulayabilir.

Yetkinlik

Hareket ve antrenman bilimleriyle ilgili olarak; Sportif hareketlerin yarışmaların analizine dayalı sorunların çözümüne yönelik araştırmalar yapabilir, yönetebilir, yapılmış araştırmalara dayalı olarak yeni uygulamalar geliştirebilir. Sporcuların ve takımların performansını değerlendirebilir, yorumlayabilir, ortaya çıkan sorunların çözümünde bilimsel çalışmaları planlayıp uygulayabilir, bu alanda daha önce yapılmış bilimsel çalışmaları kullanarak yeni antrenman uygulamaları tasarlayıp uygulayabilir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024