ADLİ TOKSİKOLOJİDE GIDA GÜVENLİĞİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Gıda toksikolojsine giriş
2 Gıda toksisitesinin tanımı ve toksinlerin sınıflandırılması
3 Gıda toksisite testleri
4 Gıdada belirlenen doğal kaynaklı toksik maddeler ve sınır değerleri
5 Gıda katkı maddeleri kaynakları
6 Gıdada belirlenen katkı maddeleri ve adli yönü
7 Gıdanın işlenmesi sırasında oluşan yeni toksik bileşikler
8 Doğal kaynaklı gıda zehirlenmeleri
9 Katkı maddeleri kaynaklı gıda zehirlenmeleri
10 Kronik maruziyete bağlı gıda zehirlenmeleri
11 Şüpheli gıdaların analizinde kullanılan ekstraksiyon yöntemleri ve laboratuar uygulaması
12 Şüpheli gıdaların analizinde kullanılan analitik yöntemler ve laboratuar uygulaması
13 Gıda intoksikasyonunda biyolojik örnek analizleri
14 Tartışma

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024