ADLİ BİLİMLERDE BESİN MİKROBİYOLOJİSİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Mikroorganizmalara Genel Bakış
2 Besin zehirlenmelerinin Adli Olgulardaki Durumu
3 Hangi besinler zehirdir
4 Gıdalarla bulaşan mikroorganizmalar
5 Besinlerle bulaşan hastalıkların kontrolü
6 Ante-mortem ve Post-mortem besin mikroorganizmaların değerlendirilmesi
7 Besin zehirlenmesi incelenmesindeki metod ve yöntemler
8 Örnek alma planları ve Ürün standartları
9 Olay yerinden alınan örneklerin değerlendirilmesi
10 Gıdanın laboratuar incelemelerine hazırlanması
11 Adli bilimlerde besin ile ilgili kanun ve yönetmelikler
12 Gıda güvenliği ve kontrolüne ilişkin kurallar
13 İyi üretim uygulamaları(GMP) ve HACCP konsepti
14 Gıda biyolojik bir tehlike olabilir mi ?

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024