1 |
Deniz Bakteriyolojisinin tanımı. Denizel alanlarda aktif bakteri, kültür edilemeyen ve kültür edilebilir bakterilerin genetik çeşitliliği. |
2 |
Bakteriyel çeşitliliğin evolusyon, biyoteknoloji ve endüstriyel açıdan önemi |
3 |
Farklı coğrafik alanların bakteriyel çeşitliliğinin karşılaştırılması |
4 |
Sıra dışı şartlara uyum sağlamış bakteri ve arkelerin biyoteknolojik çalışmalarda önemi |
5 |
Prokaryotların genel tanımı |
6 |
Proteobacteria tanımlanması |
7 |
Mor Fototrofik Bakteriler,Mor Sülfür Bakterileri |
8 |
Mor kükürtsüz bakteriler |
9 |
Nitrifikasyon Bakterileri, Sülfür ve Demir Okside eden bakteriler (Thiobacillus, Beggiatoa) |
10 |
Hidrojen okside eden bakteriler,Metanotroflar ve Metilotroflar, Pseudomonas ve Pseudomonadlar |
11 |
Asetik Asit Bakterileri, Serbest yaşayan aerobik azot fikse eden bakteriler, Neisseria, Chromobacterium ve diğer ilgili bakteriler |
12 |
Enterik bakteriler, Sülfat ve sülfür indirgeyen proteobakteriler, Gram pozitif bakteriler, ciyanobakteriler , Proklrofitler ve prokloroplastlar |
13 |
Klamidyalar, Planctomyces, Bacteroides, Flavobacterium ve Cytophaga |
14 |
Chlorobium ve diğer yeşil sülfür bakterileri, Spiroketler, Yeşil kükürtsüz bakteriler |