SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİK SİSTEMLERİ

İzlence Formu

Ders Adı SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Kod SBSİ7009
Kredi 3 AKTS 8
Z/S Seçmeli Teorik Saat 3
Uygulama Saat 0 Lab Saat 0
Ders Dili Türkçe Dersi Veren Prof. Dr. ÖZKAN ÖZDEN
Dersin Veriliş Türü

Dersin Amacı

Su ürünlerinde kullanılabilecek gıda güvenliği ile ilgili ISO, GMP, HACCP gibi kalite sistemlerinin öğretilmesi

İçerik

İyi Üretim Uygulamaları, Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi, ISO 22000 sistemi, buna benzer sistemlerin su ürünleri üretim firmalarında uygulanması

Öğretim Yöntemleri

Sunuş yoluyla öğretme

Kaynaklar

Topal, Ş., 1996. Gıda Güvenliği ve Yönetim Sistemleri, ISBN 975-94975-0-6 Pichhard, K., 1998. Hygieneshulung Lebensmittel, ISBN 3-540-64679-5

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024