SOSYAL MEDYA UYGULAMALARI

İzlence Formu

Ders Adı SOSYAL MEDYA UYGULAMALARI Kod MİUE2013
Kredi 4 AKTS 6
Z/S Zorunlu Teorik Saat 4
Uygulama Saat 0 Lab Saat 0
Ders Dili Türkçe Dersi Veren Doç. Dr. ÜMİT SARI
Dersin Veriliş Türü

Dersin Amacı

Öğrenciler kendi projelerini hazırlamaları için yönlendirilir.

İçerik

Sosyal Medya Uygulamaları I dersinin içeriğinde sosyal medyada başarılı uygulama örnekleri aktarılır ve öğrenciler kendi projelerini hazırlamaları için yönlendirilir.

Öğretim Yöntemleri

Öğrenciler dersin öğretim üyesi tarafından hazırlanmış ve sisteme önceden yüklenmiş olan ders notlarını incelemiş olarak derse katılır. Canlı ders slayt eşliğinde gerçekleştirilir. Konular dersin öğretim üyesi tarafından güncel örnekler verilerek anlatılır. Öğrencilerin konu ile ilgili detaylı bilgileri hangi kaynaklardan alabileceği bilgisi verilir. Konu ile ilgili meslek dergilerinde yayınlanan güncel makaleler öğrencilerle paylaşılır. Öğrencilerin, derste öğretim üyesi tarafından verilen temel bilgiler ve güncel örneklere dayanarak konu hakkında kendi fikirlerini oluşturmaları ve ders ortamında paylaşmaları beklenir. Öğretim üyesi veya öğrenciler tarafından sorulan sorular aracılığıyla öğrencilerin kendi yorumlarını yapmaları ve kendi bakış açılarını ortaya koymaları için uygun ortam yaratılmaya çalışılır.

Kaynaklar

Bilgisayar, Projeksiyon, Powerpoint ve ofis Programları, Gom Player, KM Player, Media Player, FLV Player, İ Tunes, Miro Player, Qick Time Player, Flash Player, ARC Info, ERDAS, Map INFO, NETCad, WEB, Diğer Multi medya araçları

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024