BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ, TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

Müfredat

1 . Sınıf - Güz

Ders Adı Kredi AKTS Z/S T/U/L
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ 3 6 Z 3/0/0
BİTKİSEL ORİJİNLİ GIDALAR TEKNOLOJİSİ 2 6 S 2/0/0
GENEL GIDA GÜVENLİĞİ 4 12 Z 4/0/0
GIDA HİJYENİ 4 12 Z 4/0/0
GIDA İŞLEME TEKNİKLERİ 3 9 S 3/0/0
GIDA İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON 2 6 S 2/0/0
GIDA MEVZUATI 1 2 S 1/0/0
GIDA ZİNCİRİNDE RİSK ANALİZLERİ 1 3 S 1/0/0
HAYVANSAL ORİJİNLİ GIDALAR TEKNOLOJİSİ 3 9 S 3/0/0
HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 1 3 S 1/0/0
KANATLI ETİ TEKNOLOJİSİ 1 3 S 1/0/0
MEZBAHA BİLGİSİ VE ET MUAYENESİ 3 9 S 2/2/0
SU ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 1 3 S 1/0/0

1 . Sınıf - Bahar

Ders Adı Kredi AKTS Z/S T/U/L
GENEL GIDA KİMYASI 2 6 S 2/0/0
GIDA İŞLETMELERİNDE KALİTE KONTROL 2 6 S 2/0/0
GIDA KONTROLÜ VE ANALİZLERİ 4 12 Z 3/2/0
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 4 12 Z 4/0/0
SEMİNER 0 6 Z 0/0/0

2 . Sınıf - Bahar

Ders Adı Kredi AKTS Z/S T/U/L
ÇEVRE VE HALK SAĞLIĞI 1 3 S 1/0/0
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024